Om Plan Earth

Vend dine udfordringer til muligheder

Med udgangspunkt i jeres unikke udfordringer og muligheder tager vi med jer det modige skridt ind i en usikker verden, som giver jer retning, handlekraft og en stærk markedsposition.

 

Vi lægger ikke fingre imellem. Træd ind i Plan Earth og bliv fri for uforståelige fremmedord og kortsigtede klimalappeløsninger. Vi har fokus på din forretning og din organisation.

 

Helt overordnet vil Plan Earth sikre, at alle virksomheder og organisationer får mulighed for at lave en bæredygtig transformation, der fører til forretningsmuligheder. I får en klar og konkret plan for, hvordan I bidrager med fundamental forandring.

Vær ærlig og få en konkret strategi

Plan Earth er et unikt og gennemtestet online strategiforløb med effektiviteten ved online undervisning kombineret med dybden ved rådgivning fra landets stærkeste strategirådgiver. Samtidig er det baseret på jeres personlige involvering.

 

Den stærkeste bæredygtige transformation sker der, hvor du tør være ærlig i forhold til det aftryk, du sætter på dine omgivelser og forholder dig til det aftryk klimaforandringer sætter på dig.

 

Ved at gennemføre forløbet får i en forretningsdrevet strategi og konkret plan, så I kan få jeres organisation, kunder, leverandører og omverdenen med.

Fokus på forandring og handling

På Plan Earth bliver I klædt på til at få forretning ud af en bæredygtig omstilling, lige meget hvem du er, og hvor du er henne i din udviklingsproces 

 

Du laver, den løsning der virker for kloden, mennesker og din forretning. Formålet er at skabe handlekraft og en handlingsplan, der kan sikre bedre forretning og dokumenteret effekt for kloden og mennesker.

Om PlanEarth

Plan Earth er udviklet af partnerne Lotte og Charlotte fra Hansen & Ersbøll Agenda. Målet er at demokratisere retten til strategi og en forretningsdrevet bæredygtige forandring. Verden når ikke sine bæredygtige målsætninger, hvis det kun er de store, der er med, og vi skal have alle med. 

 

Forandringen skal ikke være en complianceopgave for folk i en indkøbsafdeling. Det skal være en forretningsstrategi, der udvikler organisationen indefra og giver modet og vejen til forandring.

 

Siden 2018 har Lotte og Charlotte gennemført mange 100 strategiforløb for virksomheder i Danmark og siden 2020 er forløbene gennemført som online forløb.

På platformen kan du: