Culture Plan Earth

Ønsker I som kulturinstitution at arbejde mere strategisk og ambitiøst med bæredygtighed? Og måske endda få redskaberne til at kunne måle på bæredygtige impact, I har gennem jeres kunder og brugere?

Kulturen har evnen til at få os til at reflektere over vores rolle i verden og kan nå mennesker på et andet plan end facts og tal. Den refleksion er nødvendig for at mobilisere en omstilling af vores samfund, herunder de massive adfærds- og vaneændringer som kræves, hvis vi skal indfri FN’s Verdensmål.

Culture Plan Earth er et digitalt strategiforløb skræddersyet til kulturinstitutioner, hvor vi sammen lægger en konkret og udførlig plan for jeres bæredygtighedsstrategi. Vi undersøger jeres udfordringer og finder muligheder, som bliver til forretningspotentialer, der gavner både kloden og jeres forretning.

Vores mål er, at denne rejse skal motivere, inspirere og kvalificere jeres arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed. Samtidig opnår I stærk konkurrencekraft, får handlingsparate medarbejdere og skaber værdi for jeres kunder.

Hvad er jeres output?

SDGs

Platform & værktøj

Hele forløbet kører på vores online platform, hvor I bl.a. finder:

Platform example
Tools

Overblik over forløbet Culture Plan Earth

Forløbet består overordnet af 4 moduler, som gør jer skarpe på jeres bæredygtige
forretningsstrategi.

Lotte Hansen om kultur og bæredygtig omstilling

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan I kan blive en del af Culture Plan Earth.

Skriv en mail til jakob@heagenda.dk.

 

Prisen for at deltage i et kursusforløb er kr. 35.000 (+ moms).

Powered by

orangeCirkel

CVR: DK-43951157

orangeCirkel

Ewaldsgade 3, 2. 2200 København N

orangeCirkel