Better Brave Than Sorry

GØR ESG TIL EN BESLUTNING OM FOKUS, EFFEKT OG MOBILISERING

JEG VIL GERNE HAVE EN PLAN FOR

Mine medlemmer

Mine medlemmer

Er mængden af branchekrav der rammer jer er voldsom og frygter du, at medlemmerne bruger deres tid og penge forkert. Så send dem igennem et forløb, hvor de båder lærer at fokusere på deres kerneforretning og reel impact og samtidig får rapporteret det, der er behov for og ikke alt muligt andet. Du får ikke er mere fokuseret medlemsforløb og det hele kan ligge på din platform. Skal de bare lære lidt mere om hvad der rammer dem og hvordan de takler det har vi meget stærke kompetence forløb
Kontakt

Mine leverandører

Mine leverandører

Hvordan fremtidssikrer du din forretning gennem din leverandørkæde? Det er måske tidens sværeste og vigtigste spørgsmål efter at vi i masser af år har gjort som om at scope 3 ikke fandtes. Du er ikke stærkere end dine underleverandører. Vi har udviklet et banebrydende forløb hvor de sætter dine underleverandører på en rejse sammen med dig og giver den muligheden for at udvikler fremtidens løsninger til din komme krav. Du får en ESG tabel med det de kan i dag og de du kan spørge dem om i morgen.
Kontakt

Min virksomhed

Min virksomhed

Er du lidt i vildrede og ved du ikke hvor du skal starte så start her. Er du begyndt med alle mulige knopskydninger af bæredygtige projekter i din virksomhed, så lad få os få sat fokus og lagt en plan inden det løber fra dig og dine medarbejder synes I gør alt ting og ingenting. Vi hjælper dig både med at lave en plan og få din nødvendige ESG-rapportering på plads. Hvis du eller dine medarbejder bare har brug at i første omgang at forstå hvad der rammer dem så tag et af vores kompetenceforløb, find det der passer jer.
Kontakt

ESG- OG KLIMAREGNSKAB

Få lavet en ESG-opgørelse på under en time

BRANCHEINDGANG

Hotel og konference

Denne branche har alle udforinger. Ofte står en relativt lille ledelse og fast stab med store afviklinger og en stribe bæredygtige udfordringer.

 

Vi kender branchen bedre end de fleste. Vi lavede et af de første bæredygtige strategiforløb for branchen, og vi har siden for MeetDenmark og Erhverstyrelsen styrelse lavet 7 værktøjer til at arbejde med bæredygtighed, og lige nu gennemfører vi et strategiforløb omkring innovation og bæredygtighed.

 

Men hvad med jer? Skal I ikke have en plan, som er målrettet jeres virksomhed i branchen? Kontakt os i dag og hør mere om de nye hold. 

Culture plan earth

Kulturen har evnen til at få os til at reflektere over vores rolle i verden og nå mennesker på et andet plan end facts og tal. Den refleksion er nødvendig for at mobilisere en omstilling af vores samfund, herunder de massive adfærds- og vaneændringer som kræves, hvis vi skal indfri FN’s Verdensmål.

 

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan din virksomhed kan arbejde med kultur og bæredygtighed. 

Finans

Finanssektoren har også et stort ansvar over for kloden og menneskerne på den – både som kapitalforvalter og erhvervsrådgiver til virksomheder i Danmark. 

Vi har undervist og rådgivet en stribe finansvirksomheder i, hvordan de kan sparre med deres kunder og derigennem bidrage mest muligt til den grønne omstilling. Med et onlineforløb skræddersyet til finansvirksomheder får I de bedste forudsætninger for at arbejde med bæredygtighed i jeres organisation. 

Kontakt os i dag for at høre mere, hvordan I kommer hurtigt i gang. 

Kommunikation

Kommunikationsbranchen har et særligt ansvar, når det gælder greenwashing. Vi har derfor lavet et særligt forløb til branchen, så de bliver klar til at være rådgivere i greenwashing.

Den bedste måde at undgå greenwashing er jo, at man i første omgang har en plan og dokumentation for det man gør. Tilmeld jer et online strategiforløb med særligt fokus på at sikre, at jeres slutkommunikation bliver kommunikerbar. Som del af kurset hjælper vi også med, hvordan I kan kommunikere jeres strategi på en god måde og uden greenwashing.

Dette online forløb er særligt velegnet til smv’ere, og  når I gennemfører dette får I både en ESG-strategiplan og en data oversigt. 

Hvis du bare vil have en viden om, hvad greenwashing er, laver vi 2 korte online kurser, så du hurtigt kan komme i gang. 

Byggeri

Byggebranchen er som den største C02 udleder af dem alle midt i en perfekt storm, som de fleste steder ikke rigtige er begyndt endnu, og ingen er klar til at betale for det.

Med nyt EU direktiv, byggelovgivnging,  energimærkning, vandstigninger og krav fra kunder om klimaregnskab  LCA, EPD, DGNB + certificeringer og og og, så kan det være svært i at finde ud af, hvad der er need-to-have, og hvad der er nice-to-have. Vi er med 30 års erfaring klar til at hjælpe jer.

Vi kan hjælpe alle dele i kæden, og vi kender til alle dele af branchen. Få lavet en plan for din virksomhed, så i kan sikre  jer den bedste dialog og handling med både jeres kunder og leverandører. 

KONTAKT OS